Sunday, March 6, 2016 | 5:26 PM

HAASTE KIINASTA

Heippa!

Kiinassa aupparina ollut Vera heitti mua jo lähemmäs kaksi kuukautta takaperin ystäväkirjahaasteella, ja mä ajattelin nyt vihdoin vastailla näihin kysymyksiin! Haastan kans ihanan Sinin vastailemaan näihin samoihin kysymyksiin, mitkä kiertää tässä haasteessa.

1. Perheeseeni kuuluu
- Äiti ja iskä, melkein 17 -vuotias pikksisko (hui) ja koira! Mä kans lähtisin laskemaan Jessen mukaan ja tietty mulla on kans täällä Kalifornian puolella perhe, johon kuuluu vanhempien lisäksi kaksi pikkuveljeä ja koiraa! :p

2. Ammattini
- Eipä sellaista löydy, mutta lähihoitajaksi sitä ollaan opiskelemassa. Kuitenkin täällä mua on kamalasti alkanut himottamaan englannin- ja S2 -maikan hommat ihan kamalasti! 

3. Harrastukseni
- Suomessa heittelin pieniä naisia kohti korkeuksia ja täällä uiskentelen (aka hörpin vahingossa allasvettä koko ajan ja yskin kun pieni eläin) koulun uintijoukkueessa! Kaipa bloggaaminenkin lasketaan harrastukseksi, vaikka paljon useammin valitsen nukkumisen kun bloggailun.. 



4. Erityistaitoni
- Voin nukkua ihan missä tahansa ja ihan mimmosessa melussa tahansa kans! Täällä mun unenlahjoja ollaan ihmetelty naureskellen jo pariin otteeseen, kun mun huone on alakerrassa ja viikonloppuaamuisin lapset kiljuu ja juoksee mun oven takana miljoonan norsun voimalla ja minä tuhisen onnellisesti peittokasan alla.. 

5. En osaa..
- Napsutella sormia! Oon kans tosi huono tanssija eikä tenniskään yhtään suju, kokeiltu on! En myöskään osaa olla ajoissa. Ikinä. Missään. Lähdin Suomessa aamuisin bussipysäkillekkin suurinpiirtein vikalla millisekunnilla, millä ehtii sinne juosta.

6. Oudoin näkemäni asia
- Bataatti-vaahtokarkkilaatikko?

7. Jos saisin 10 miljoonaa
- Aika varmasti shoppailisin ihan olan takaa kärsimättä hinnoista (hei Lush), bookkaisin aurinkolomia perheen ja kavereiden kesken (voisin jopa ruveta hurjaksi ja lähettää pelkästään mun vanhemmat aurinkolomalle!), hankkisin ei-surisevan-ja-ylikuumenevan koneen.. Ja enköhän mä loput tunkisi säästöön ennen kun keksin niille parempaa tekemistä. 



8. Jos olisin päivän mies..
- Ei mitään hajua mutta söisin varmaan ihan hirmusesti kun tuntuu että poitsut ei lihoa millään.. Ja Veraa lainaten tutkisin varmasti miekkosten ajatustenjuoksuakin aika tarkasti.

9. Hävettää tunnustaa, mutta..
- ... mä olen ihan järkyttävä sokerihiiri! Sokerihimon iskiessä kiipeilen ympäri keittiötä etsien jotakin sokerista - eikä mulla ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa roikkuessani kaapin päällä, josta löysin puoliksi syödyn suklaalevyn.

10. Elämän tarkoitus on..
- ... matkustella, löytää uusia kulttuureita, kieliä ja ihmisiä, olla onnellinen ja tehdä muut ihmiset onnellisiksi. Hengata vain niiden kanssa, keistä pitää ja antaa ilkeiden kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Valittaa kun siltä tuntuu ja hehkuttaa uusia kenkiä kaksi viikkoa putkeen. 

20 comments:

  1. Tosi kiva postaus ! Tykkään! Ja mahtavia kuvia!♥

    http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Bataatti-vaahtokarkkilaatikko kuulostaa kyl oikeestaan aika hyvältä... :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mutta se ei ole ;D Tosi makeaa, vaikka makeesta tykkäänkin ihan hirmuisesti niin jotenkin bataatit ja vaahtikset ei sovi yhteen :D

      Delete
  3. Tosi kiva postaus ja hienoja kuvia! Kiva toi sun erityistaitosi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on kylla kieltamatta aika katsy, kun voi lentokoneessakin vetaa paikkarit vaikka takana huutaisi kolme lasta!

      Delete
  4. Oi, olipa ihana postaus. Sellainen ytimekäs jostai sai kumminkin hyvin ehkä kuvaa siitä millainen olet (:. Sun blogia kyllä on helppo lueskella, uutta postausta siis odotellessa!

    http://pamikyltsi.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei kiva etta nappasi! :--) Uutta postaustakin on kohtapuokkiin tulossa ;)

      Delete
  5. Oi ihana banneri, tulee ihan hirveä himo päästä ulkomaille ku sen kuvia kattoo :-D.. täällä siis yksi joka ei ole koskaan Haaparantaa kauempana Suomen rajojen ulkopuolella käynyt.. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, no naa maisemat on kylla valilla aika upeita - kuten jo bannerista varmasti huomaakin. Kannattaa lahtea ulkomaille, jos sulla vaan on minkaanlaista mahdollisuutta.

      Delete
  6. Eikää, tuli ihan kauhee matkakuume kun katoin näitä tän postauksen kuvia! Siis noi maisemat on aivan täydelliset siellä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, kylla ne taalla on aika upeita! Mun kotipaikassa kuitenkin maisemina on naapuritaloja ja hills, mutta jos tonne rannalleppain lahtee niin kylla valilla leuka loksahtaa auki.

      Delete
  7. Siis ihan super ihanat maisemat! Kamala matkakuume iski jälleen.. Ja tälläiset postaukset on kivoja, kun oppii tuntemaan vähän paremmin lukijaa, varsinkaan jos se ei ole vielä kauhean tuttu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta, siina tapaa naa postaukset on kivoja, just sille lukijalle kun oppii tuntemaan vahan muutakin kirjottajasta kun pelkan etunimen.

      Delete
  8. jee kiitos haasteesta!! :) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipa mitaan, odottelen innolla sun vastauksia etta paasen lukemaan <3

      Delete
  9. Ma oon vahan aina ollut kiikunkaakun naista, mutta tata oli kylla kieltamatta kiva tehda! Kiitos Manta! :--)

    ReplyDelete
  10. Tykkään sun blogista ja bannerista:)! Ja oot tosi hyvä kirjoittaja kanssa!

    ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä