Saturday, September 27, 2014 | 5:09 AM

THE FIRST

Moikka!
Täältä ruudun toiselta puolelta kirjoittelee 17 -vuotias espoolaistyttö, joka on lähdössä ensi syksynä vuodeksi vaihto-oppilaaksi Atlantin toiselle puolelle Yhdysvaltoihin. Järjestönä mulla toimii Explorius, joka on tässä vaiheessa prosessia toiminut moitteettomasti ja joustavasti.

Mulla ei vielä ole tietoa minne päin Amerikkaa mä päädyn tai milloin mun lento Suomesta starttaa, mutta mä halusin alottaa tän blogin jo nyt - vaikkakin todella aikaisessa vaiheessa - jotta voin kirjoittaa mahdollisimman aidosti, millaista paperisotaa ja tuntemuksia itse vaihtovuosi sekä siihen valmistautuminen pitää sisällään.

Tämä mun blogi on tarkoitettu ensisijaisesti mun vanhemmille ja ystäville, jotta he pystyvät tämän avulla seuraamaan mun kuulumisia Jenkkilästä - WhatsApp -keskustelujen lisäksi - mutta mä myös toivon tänne eksyvän muita vaihtareita ja aiheesta kiinnostuneita henkilöitä.

10 comments:

 1. Voi Kati:( Meidän pitää nähdä ennen sitä! Hiukan on ikävä. Mutta kiva kun pääset vaihtoon ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, niin pitää! Mun puolesta voisit tulla kesällä käväsemään täällä, ellei kaikki oo ihan härdelliä mun sillon jo hyvin lähellä olevan lähdön takia :D Mustakin ihan mahtavaa, kiitos♥

   Delete
 2. Kuulostaa mukavalle! :) Mahtavaa, että rohkenet lähteä vaihtoon, se on varmasti hieno kokemus ja antaa paljon!

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Hei, mäkin oon lähdössä nyt expon kautta vaihtoon ensi syksynä, eli ehkä nähdään jossain vaiheessa sitten. :) http://mdreammhope.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei vähänkö kiva juttu! :) Katellaan, jos törmäillään jossakin valmennustapaamisissa yms! (:

   Delete
 4. Moi! Sulla on tosi kivanolonen blogi ja jään tietty seurailemaan. Mäki olen lähdössä ens syksynä Jenkkeihin Exploriuksen kautta :) Musta on kiva et ajattelit kirjottaa aidosti, ite sain just hakupaketti koodit ja kauhee täyttääminen... Ootko jo saanut hakupaketin lähetettyä?

  alotin just kans ite vaihtari-blogin

  www.flying-overtheocean.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah moiksu sinä! :3 Joo toi hakupaketti on kyllä ihan hirvee, mulla on deadline sunnuntaina. Apua. Muut vaihtariblogit on aina kivoja, käynpä liittymässä sunkin lukijaksi!

   Delete
 5. Jes, uusi vaihtariblogi löydetty, vaikka en itse vaihtoon ole lähdössäkään, niin näitä on niin kiva lukea :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, hyvä että me vaihtarit annetaan muille kivoja lukuhetkiä!

   Delete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä