Thursday, December 4, 2014 | 10:28 AM

KUULUMISIA

Heippa!
Mulla oli tarkotuksena kuvata teille pientä videota - ja kuvasinkin sen jopa kahteen kertaan peräkkäisinä päivinä - mutta en saanut millään Movie Markeria toimimaan enkä sen takia myöskään muokattua itse videota. Nyt joku viisas sielu voisikin kertoa mulle, miksi tämä kyseinen muokkausohjelma näyttää mun kohdalla kuvattoman ja täysin äänettömän videon? Voin meinaan sanoa, ettei se ole mikään maailman mukavin tapa opetella muokkaamaan videoita..

Mä oon nyt maannut koko viikon mun sängyssä kun jonkinäkönen syysflunssa pääsi iskemään. En tajua, en oo ikinä kipeenä, mutta tää on jo toinen kerta tänä syksynä kun ylikäytän mustaherukkamehua ja nenäliinoja. Alkaa jo vähän ärsyttää, nenä on jatkuvasti kuin Niagaran putous enkä pääse näkemään kavereita koulussa saatika treeneissä. Muutenkin treenaamattomuus ahdistaa koska meillä olisi tässä kuussa tulossa karsinnat, enkä ole pystynyt treenaamaan viime lauantain jälkeen. Pelottaa vähän mitä karsinnoista tulee ilman jatkuvaa harjottelua.

Flunssasta huolimatta mä uskaltauduin eilen lähtemään vähän haukkaamaan happea tän neljän seinän sisällä kyhnöttämisen sijasta - Explorius nimittäin järjesti toisen valmennustapaamisensa! Olin jo ollut ekassa ja tykännyt siitä tosi paljon, tapaamiset nimittäin pitää sisällään yllättävän paljon sellasia asioita, mitä ei tuu itse edes mietittyä.
Eilisen aiheena oli elämä isäntäperheessä ja koulussa ja se oli mun mielestä todella hyödyllinen ja autto ehkä vähän mun pelkoon siitä että mitä jos en sopeudu uuteen kouluun, josta en tunne ketään? En ole ikinä vaihtanut koulua kesken vuoden, yläasteelle meneminenkään ei ollut mitenkään paha juttu kun puolet mun ala-asteen luokkalaisista tuli mun luokalle myös yläasteella. 

Mä oon ollut nyt melkeen viikon ilman puhelinta koska mun laturi sano sopimuksensa irti viime sunnuntaina. Ajattelin sillon että en varmasti tule selviämään, puhelin on kuitenkin mulle aikalailla henki ja elämä - mutta tää melkeen viikko on nyt sujunu yllättävän hyvin! Aamusin ja iltasin ennen nukkumaanmenoa mulla on vielä jokseenkin orpo olo kun en pysty selaamaan mitään sosiaalisia mediota mutta kyllä se tästä. Uudet laturinjohdot on tilattu ja ne on postissa matkalla tänne.
Vaikka latureilla menee aikansa ilmestyä meidän postilaatikkoon, kävin silti toiveikkaana kurkkaamassa tänään, joko ne olisi sinne ilmestynyt. Ei ollut, mutta ei tässä vielä hätää. Ehkä ensi viikolla! Ainakin sain reissulla napattua parit kivat kuvat tänne ja vähän raitista ilmaakin. :)

Mä tuskin menen vielä huomennakaan kouluun vaikka mun olo on jo parantumaan päin. Lauantaina olisi tiedossa pikkusiskon kummitytön ristiäiset ja vähän jänskättää siskon puolesta. Onneksi mun ei kuitenkaan tarvitse seistä siellä edessä vaan voin vaan istuskella muiden joukossa nenää niistellen.
Ei mulla oikein tän kummempia, halusin vaan kirjoitella ajatuksiani ylös ja samalla estää sen, että unohtaisin koko blogin jos ei jotain uutta vaihtaririntamalla tapahdu - missä kyllä on hirmusen hiljaista valmennustapaamisia ja kaverin hyväksymiskirjettä odotellessa.

4 comments:

 1. Kiitos kun linkkasit sun blogin ! En tosiaan yleensä lue tämmösiä vaihtariblogeja, koska en pysty samaistumaan niihin yhtään. Nyt kyllä kuitenkin pakko tehdä poikkeus sääntöön, koska kirjotat tosi hyvin ja tätä varmasti jaksaisinkin siis lueskella. :) Mietiskelin tossa, että miten sä pystyt lähtemään Suomesta vuodeks pois, jos sulla on poikaystävä? Eikö tuu ihan kauhea ikävä! Toisaalta itelläni kohta takana vuoden inttirupeama, että hyvähän mun on sanoa. :D
  Kiva myös, että oot kirjotellu tässä alkuun tosi paljon itestäs, niin saa helposti selville susta suurimman osan ilman sen kummempia blogin selailuja. :)
  Toivoisin sulta avointa kirjotustyyliä, kuten näytät jo tekevänkin. Älä pliis alota semmosta. Tänään tein sitä ja tätä, huomenna tota ja sitä. Koska tää sun blogi vaikuttaa nyt just hyvältä! Kirjota usein. Jään oottelemaa jo seuraavaa postausta! Yritän olla aktiivinen lukija, mutta aina ei vaan muista/ehdi/jaksa kommentoida!

  Kivaa joulun odotusta! :)

  http://c-duracell.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista, piristi kivasti meikäläisen iltaa! ♥ Tosiaan itteäkin vähän mietityttää kuinka monet kyyneleet tuun pelkästään lentomatkan aikana tirauttamaan poikaystävää ikävöiden kun jo nyt iltasin saattaa alkaa huuli väpättämään pelkästä ajatuksesta..
   Mäkin arastan vähän sellasia blogeja, jossa vaan kerrotaan iso lista asioista mitä on päivän aikana tehnyt tai mitä tulee seuraavien päivien aikana tekemään. Tietty sekin on ookoo mutta kohtuullisin määrin, ei sellasta liian salamyhkästä eikä sitten taas liian paljoakaan. Ainakin itse pyrin siihen, että kirjottasin mahdollisimman selkeästi ja löytäisin sen kultaisen keskitien.

   Kiitos vielä kerran ja hyvää joulun odotusta sullekkin! :)

   Delete
 2. Ihana toi vika kuva :3 Semmonen herttanen!

  ❤: Lotta / My Happybubble

  ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä