Saturday, December 27, 2014 | 10:42 AM

CHRISTMAS

Moikkamoi!
Tiedättekö mikä on ehdottomasti yksi parhaita fiiliksistä? Joulualennuksien kiertelyn jälkeen omaan sänkyyn pujahtaminen, lämpöpeiton päälle kytkeminen ja bloggailu. Mukillinen glögiä maistuis myös, nostaisi varmaan vähän enemmän tätä joulufiilistä tän postauksen kirjottamiseen!


Mun joulu ei poikennut muista jouluista oikeastaan millään tavalla - mun joulupuurosta ei löytynyt mantelia, joulupukki toi mulle pienen kasan kivoja lahjoja ja söin suklaaöverit - nyt pelkkä ajatuskin suklaasta ällöttää. Ei käyty hautausmaalla tänäkään jouluna, mutta kiivettiin pikkusiskon kanssa mummilan varaston vintiltä etsimään rattikelkkaa ja hurjasteltiin sillä läheistä mäkeä alas. Tai oikeastaan, mä laskin ja sisko pudisteli päätään mulle.

Siinä joulupöydässä onnellisesti kinkkua mutustaen aloin miettimään sitä, kuinka erilainen mun ens joulu tulee olemaan. Missä on hermonsa menettänyt pikkusisko, suomalaiset jouluruoat ja ne iänikuiset jouluohjelmat, joita ei jaksa enää edes katsoa? Vaikka mun mieliala oli osittain haikea sen takia niin mun joulu oli onnistunut ja sai mut kallistumaan vaan enemmän siihen ajatukseen, että mä kyllä olen niin jouluihminen kuin olla ja voi. Mikään ei oo parempaa kun Jingle Bell'siä laulava joulupukki johon kaikilla menee hermot, aito joulukuusi keskellä olohuonetta ja tyhmät seurapelit, jotka kohottaa desibelit niin korkealle että kerrostalosta saisi varmasti häädön sillä äänenvoimakkuudella.
Nyt mä lähen etsimään viimeisiä jouluruoan tähteitä ja taidanpa laittaa jo countdownin ensi joululle laskemaan.. Jännittää jo nyt, millanen se jenkkijoulu sitten onkaan!

No comments:

Post a Comment

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä