Sunday, April 5, 2015 | 4:27 AM

FIILISPOSTAUS

Moikkamoi!
Viime postauksesta on jo aikaa (uusivuosi...), mutta mulla vaan menee hermot kirjoittaessa mun omalla koneella ja tämä perheen yhteinen kone tuntuu olevan aina varattu. Jostain syystä mun koneen näppäimet on lopettanut puoliksi toimintansa; enter, A, J, K ja L on ainakin jatkuvasti rämpytyksen alla että sieltä tulisi se haluttu merkki. Pitäisi varmaan heittää se korjaukseen, jotta meikäläinenkin pääsisi kirjoittelemaan mukavasti omalta sängyltä, haha. Ette uskokkaan kuinka paljon mua ärsyttää tämä blogin laiminlyönti parin toimimattoman näppäimen takia...

Noniin. Nyt kun olen päässyt toimivalle pöytäkoneelle tänne vanhempien makkariin, voisin kirjoitella ihan vain fiilispohjalta. Aika monella viime vuoden vaihtarilla on tullut se fiilis, että miksi lähteä kun kaikki on hyvin tai miksi joku täysin tuntematon haluaisi hänet perheeseensä kokonaiseksi kouluvuodeksi. Niiden ajatusten kanssa mäkin pähkäilen öisin kun muut jenkkivaihtarit saavat sijoitustietojaan ja minä en. Tiedän että kaikki mun paperit on jo tuolla Atlantin toisella puolella (tosin juuri äsken lähti tubilausunto Exploriukselle), mutta miksi niitä sijoitustietoja ei kuulu? Ymmärrän kyllä, että ne voivat tulla ihan viimetipassakin, mutta tietenkin sitä haluaisi jo nyt jutella tulevalle perheelle, jonka kanssa viettää sen kymmenen kuukautta. Olisi kiva googletella tulevaa kotikaupunkia ja tutustua perheeseen eikä vain nähdä lentokentällä että "terveppä terve, mä nyt asustelen teidän kanssa vuoden ja syön paljon".. :D
Oon tosi kärsimätön ihminen ja kaiken pitää tapahtua aina samalla sekunnilla, joten tämmöinen odottelu on mulle ihan tuskaa. Olisin jo enemmän kuin valmis hyppäämään seuraavaan lentokoneeseen joka veisi mut kohti Nyciä ja tulevaa vuotta.. On jotenkin tosi outo ajatella, että 14-15 -vuoden vaihtareiden vaihto on jo yli puolenvälin, esimerkiksi eilen Facebookin etusivulle pompahti riparilaisen kuva hastagilla "71päivää". Ihan hullua että he on jo tulossa takasin kun me 15-16 vaihtarit odotellaan vielä perhetietoja sydän kurkkuun hypäten joka kerta, kun tulee uusi sähköposti..

Mulla on jotenkin tosi epätodellinen olo vielä tästä vaihdosta, vaikka toisaalta mulla taas ei ole. Tätä tunnetta on vähän vaikea kuvailla, mutta luulisin muiden vaihtareiden ymmärtävän tämän. Pari päivää sitten sähköpostiin ilmestynyt lähtövalmennustilaisuusinfo sai mun sydämen pamppailemaan hirveesti ja mut ajattelemaan että apua, sitä ollaan sitten oikeasti lähdössä. Keitä muita Exploriuksen jenkkivaihtareita on tulossa Helsingin lähtövalmennustilaisuuteen 23.5.? 


Tää nyt oli vähän tämmönen höpöttelypostaus, ollaan tässä kohtapuoliin suuntaamassa perheen kanssa pitsalle joten munkin varmaan pitäisi vaihtaa yöppäriä pois ja kipaista suihkuun. Olisi tosi kiva saada viestiä muilta 23.5. Helsinkiin tulevilta vaihtareilta ja hei, te 14-15 vaihtarit, tämmönen ehkä vähän oudompi kysymys (toisaalta onko mikään vaihtarin suusta tuleva normaalia, kyllä me ollaan hullua porukkaa), millä koneilla lensitte Jenkkeihin? :) 

18 comments:

 1. Hei nää vaihtariblogit on niin mielenkiintosia! :-)

  ReplyDelete
 2. toivottavasti saisit pian ne sun sijoitustiedot! :) mullekkin tollanen odottelu olis ihan täyttä tuskaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, minäkin toivon sitä :D Sijoituksen odottelu on kyllä varmaan hirvein asia tässä vaihtoprosessissa..

   Delete
 3. Oli tosi mielenkiintoista lukee tätä sun blogia ja ajatuksiasi vaihtovuodesta, kun mun siskollakin on samat suunnitelmat mielessä:D. Tsemppiä jännittämiseen!

  ellauroran.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, onko sun sisko ajatellut kans lähteä just Jenkkeihin vai jonnekkin muualle päin maailmaa? Vaihtoehtojahan on ihan hirveesti! Kiitoksia! (:

   Delete
 4. Voi että miten nättejä kuvia! :-) Ulkona on niin kaunista tälleen keväisin. :)

  http://essiikaroliina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo niin kyllä on, harmi vaan että täällä Espoossa on nyt maa lumen peitossa.. :D

   Delete
 5. toivotaan, että saisit pian saijaintitiedot! Itse olin onnekas, ja sain jo tietää ennen helmikuun loppua eli todella pian :) nyt vain odotellaan orientaatioleirejä ja sitten itse lähtöä..

  http://hastagespana.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan! Joo, muistelisin että sulla olis ollut tosi ihanan kuuloinen perhe siellä Espanjassa odottelemasssa! :)

   Delete
 6. Onnea matkaan, toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta! Ja toivottavasti saat pian ne sijaintitiedot :3

  ReplyDelete
 7. Kyllä sä ne kohta saat ja voin luvata että se fiilis on odottamisen arvonen! <3

  http://letsgothen-netta.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti saan! Ja joo, uskon todellakin sen olevan tän kaiken odotuksen arvoista! (:

   Delete
 8. Mä oon kanssa tulossa Exploriuksen valmennukseen 23. päivä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei jes, nähdään sitten varmaan siellä? :)

   Delete
 9. Viimeinen kuva on todella ihana!

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä