Monday, July 13, 2015 | 2:59 PM

MATKALAUKKU


Moikka!
Tää postaus on varmasti koko blogihistorian turhin höpötys, mutta mun on vaan ihan pakko tulla hehkuttamaan tätä uutta ihanuutta (ja välttämään turha blogihiljaisuus)!
Näin tän namun, kirkkaanpinkin matkalaukun ensimmäistä kertaa Clas Ohlsonilla varmaan jo toukokuussa ja voi pojat, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 
Ajattelin eka että tää on jopa liian iso matkalaukku, mutta loppujenlopuksi tää taitaa olla yksi pienimmistä, millä vaihtari lähtee liikkeelle. Tän mitat yhteenlaskettuina on meinaan 143cm ja maksimi sais olla ymmärtääkseni 158cm. Ehkä ne puuttuvat viisitoista senttiä ei nyt niin pahasti kirpase, kun juteltiin iskän kanssa että paluumatkalle ostan toisen matkalaukun ja pistän sen (ja ei-niin-lempparikamat) tulemaan rahtina Suomeen.
Ja mikä parasta, en tuu etsimään tätä laukkua kolmea tuntia laukkuhihnalta, kun tän pirtsakka väri hohkaa ihan varmasti sieltä! Eikä hintakaan ollut paha, lopullisine alennuksineen pariakymmentä senttiä yli viisikymmentä euroa. En valita!


Ainakin täällä Espoossa säät on tässä lähiaikoina ollut tosi kurjia. Suurinpiirtein joka päivä joku sadekuuro pääse yllättämään tämän tytsyn, onneksi en oo kuin pari kertaa ollut ulkona niiden sattuessa. Toivoisin niin paljon, että olisin jo ensimmäisissä lähdöissä, suuntana joku kiva osavaltio jossa olisi tällä hetkellä lämpöstä enemmän kuin se +15 mitä täällä nyt.
Ja no niin, ei niitä sijoitustietoja vieläkään kuulu. Siellä se mun application edelleen möllöttää Cetusan sivuilla vaikka kuinka yritän päivittää sitä pois. Tulispa ne tiedot jo pian, en jaksaisi enää odotella.

Niin ja hei, aupparit ja vaihtarit (tai kuka tahansa joka on lähtenyt vuodeksi jonnekkin), onko teillä linkata pakkauspostauksia? Olisi ihan superkiva päästä lukasemaan paria sellaista ja saada vähän mielikuvaa siitä, mitä kannattaa pakata! Mä kun en ole aiemmin pakannut kun kahden viikon reissuille, niin tuntuu että oon vähän pulassa.. :D

Mitä ihmettä mä pakkaan?

47 comments:

  1. Mäkin pakkasin kamaa vaan 2 viikoks - tosin kävin aika pian shoppailemassa ku kaikki suomivaatteet olikin yhtäkkiä tosi kamalia mun mielestä :---D Mihin päin Yhdysvaltoja tuut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli siis sellanen "lähden kahdeksi viikoksi lomalle" -pakkaus toimii ihan hyvin? :D Entäs kun pitäs ehkä ajatella vähän niitä sääjuttuja ja dress codea, apua. Oon ihan kujalla.
      Kuule ku mä en tiedä vielä! Tää odottelu on maailman hirveintä, mutta mä en tiedä minne mä menen vuottani viettämään. D:

      Delete
  2. http://aasia2013.blogspot.fi/2013/08/rinkan-sisalto-2.html

    Tolla rinkan sisällöllä lähdin reissaamaan Aasiaan 4 kuukaudeks :) suurin osa vaatteista jäi matkan lopuksi sinne, koska uudet veivät tilan. Ja olin siis asian niin suunnitellutkin, että vanhat kuteet jää niille teilleen :-D

    ReplyDelete
  3. Mulla on pakkauspostaus, mut en oikeen voi linkata, koska nettivaikeudet.. :D sieltä se kuitenkin löytyy! Http://veradventures.blogspot.fi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Voi kiitos! Kantsii kipittää sit mitä pikimiten lähimpään Clas Ohlsoniin, näit oli sinisinäkin!

      Delete
  5. Moikka! Multa löytyy just eilen kirjotettu pakkauspostaus :)

    http://withlovefromdownunder.blogspot.fi/?m=1

    ReplyDelete
  6. Ihanan pirtsakka matkalaukku! :-)

    throughkarlaseyes.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Ää, ihanan värinen. Nyt tekee itekki mieli käydä ostamassa tollanen ja lähteä johonkin ;__; Toivottavasti saat pakattua ilman suurempia ongelmia :D Koska mä nyt onnekkaasti löysin tän blogin, niin liityin lukijaks :)

    http://lakkaustavain.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! Käy ihmeessä, ei tällä ovhnakaan olisi kun 70e hintaaa ettei mistään superkalliista laukusta nyt puhuta.<3 Jes kiva!

      Delete
  8. toi on tosi ihana matkalaukku, jonka ottaisin mieluusti myös omaan käyttööni 8) pitänee siis lähteä tsekkaamaan parit clas ohlsonit! :D

    http://ilonaatoday.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa, hinta ei todellakaan ole paha. Ja näitä on kans sinisinä, jos pinkki ei oo se oma väri! c:

      Delete
  9. Ihanan pirteä matkalaukku! Ostin just ite myös uuden matkalaukun ja tarkoituksena olisi tehdä siit postausta parin viikon sisään.

    http://smilebynoora.blogspot.fi/ Btw, olit mun blogissa jo lukijana, mutta menin vaihtamaan blogin osoitteen, joten...

    ReplyDelete
    Replies
    1. On! <3 Jään odottelemaan sun laukkupostausta! :)

      Ai, katoaako silloin kaikki lukijat? :o No, meen varmuudeksi liittymään uudestaan!

      Delete
    2. Ei ne lukijat katoa, mutta tietääkseni niille tulee teksti "blogi on poistettu". :)

      Delete
  10. Pakkaaminen on aina niin vaikeaa... Mutta ihana blogi sulla!:)

    http://heidieveliina.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei se loppujen lopuksi oo niin vaikeaa, jos tietää mitä haluaa pakata tai tulee tarvitsemaan reissussa. Mä en tiedä kumpaakaan. Kiitos<3

      Delete
  11. Ihanan pirteän värinen! :) Mulla on juuri sellanen musta mitä saa sitten etsiä sieltä muitten joukosta :D Pakkauspostausta mulla tulee tässä ihan parin päivän sisään, lähtö kun on jo ens keskiviikkona. Vähän oon jo ehtiny alotteleen ja on se kyllä vaikeeta varsinki ku meen niin lämpimään paikkaan ja tuntuu että ei oo yhtään kivoja kesävaatteita :D

    http://annieveliiina.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! :3 Meilläkin olisi ollut sellanen, harmaa, mutta totesin että vaikka tää onkin pienempi niin mielummin pakkaan vähemmän tavaraa kun kykin matkalaukkuhihnalla kolme tuntia, haha.
      Voi että kuinka kateellinen oon että pääset jo lähtemään! Jään odottelemaan innolla postauksia sieltä päin, sä taisit olla ekassa lähdössä..? :)

      Delete
    2. Meen Upin kautta niin meillä ei oo mitään ryhmälentoja tms. :) Mutta yksi expolainen(?muistaakseni) on jo viime viikolla lähtenyt kans Arizonaan, kun hänellä alko koulu niin aikasin! Mutta ekojen joukossa kyllä oon :D

      Delete
    3. Eiku oho, sekotin sut just tohon Expon Arizona-Anniin :D

      Delete
  12. Tää sun blogi on tosikiva, ja seuraan innolla sun vaihtarivuotta täältä ruudun toiselta puolelta :-)

    https://more-than-we.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Miten on muuten mahollista päästä vaihtoon noinkin vanhana? Ei pahalla mitenkään, muistelin vaan jotain oman järjestön suositusikiä! Ihanaa että mun ei oo tarvinnutkaan vielä pakkausta ajatella.. ehkä kahen viikon päästä sit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainakin Expon ja AFS:n kautta suositusiät taisi olla 15 - 18,5 (kohdemaahan saapuessa)! Mä tuun olemaan 18 ja pari kuukautta päälle kun saavun Jenkkeihin joten tadaa, siten pääsee tänkin ikäisenä vielä :p On meitä muitakin Expon kautta meneviä 97 -syntyneitä, en oo ainoa vanhus, haha.
      Jep, mäkin oon ihan iloinen ettei pakkaamista oo vielä tarvinnut miettiä, mutta toisaalta ärsyttää kun haluaisin miettiä että mimmosia vaatteita sitä pakkaisi. :D

      Delete
  14. Oi ompa ihanan värinen tuo matkalaukku! Muutenkin sulla on kivan oloinen blogi, jään seuraileen :-)

    ReplyDelete
  15. Oi vitsit onkin ihanan näkönen laukku. Itekkin pitäis investoida uuteen matkalaukkuun ennen tulevaa Turkinmatkaa, en tiedä pitäiskö suoraan ostaa joku Samsonite joka kestäis sen kymmenen vuotta... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Investoi tohon! Kyllä se varmaan hinnalleen antaa vastinetta, jäis ainakin enemmän shoppailurahaa sinne Turkkiin ;)

      Delete
  16. Mä NIIN muistan ton tunteen kun ostin oman pinkin matkalaukun ja mietin, mitä sinne pakkaisi... Siitäkin on jo yli vuosi aikaa. Toivon sulle niin ihanaa vaihtarivuotta! ♥ Tosta kuvasta ei oikeen muuten saa selvää, että mihin päin jenkkejä sut on sijoitettu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos hirmuisesti! ♥ Ja en siis tiedä vielä minne lentokone suuntaa, kyllä se tulee sitten tuolla sivupalkissa näkymään vähintäänkin kissankokoisin kirjaimin.. ;)

      Delete
  17. Siis ihan täydellinen matkalaukku, mitä hitsiä!:D Pakkaaminen on aina ongelma... tuntuu et matkallekin on vaikee ottaa, niin saati sitten pidemmälle ajalle ulkomaille! Mä vaan heittelin kamoja sinne tänne kun tulin tänne Ruotsiin:'D toivottavasti saat pakattuu järkevästi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. On joo! ♥ Niin se on, tuntuu että pakkaa jotain, mitä ei sitten tuu ikinä edes käyttämään.. Joku parkatakki Meksikoon etc.. Mäkin toivon niin, voit sitten tulevaisuudessa analysoida mun pakkauksen järkevyyden pakkauspostauksessa ;)

      Delete
  18. Turha sitä liikaa stressailla sen pakkaamisen kanssa, kumminkin tulee sellainen olo että "hitsi olisi pitänyt ottaa se mukaan", "miksi ihmeessä minä tämän otin, enhän minä tällä mitään tee". Vaikka en itse ole noin pitkää aikaa matkalla ollut, niin näin ainakin kavereilta kuullut ja varmasti sullakin tulee vuoden aikana se tyyli sen verran muuttumaan, että vaatevarasto saattaa mennä ihan uusiksi (:. Ihana kyllä tuo matkalaukku, alkoi itseäkin himottamaan uuden ostaminen, vaikka ei sille tarvetta olekaan :P. Tosin tuollaista pirtsakkaa ei minulla vielä olekaan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin.. Niin ku jo tossa ylemmälle kommentoijalle vastasin, mun tuurilla suuntana on Arizona ja pakkaan kesävaatteiden sijasta toppatakin ja villasukat..
      Voit kokeilla huijata itseäs ostamaan tollaisen pirteen laukun miettimällä, kuinka nopeasti sen löytää matkalaukkuhihnalta!

      Delete
  19. Harmi etten tarvii uutta matkalaukkua, toi on niin ihanan värinen! Rakastan pinkkiä. :D
    Pakkauspostausta mulla ei valitettavasti ole, mutta luin jostain neuvon "pakkaa kahden viikon tavarat". Itse en tota neuvoa noudattanut ennen lähtöä, mutta kunhan karsii tarpeeksi rankalla kädellä niin ei pitäis olla hätää. :) Tavaraa tulee kuitenkin hankittua sen vuoden aikana niin mitä vähemmällä lähtee, sen parempi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin rakastan, siks tää oli just eikä melkeen! ♥
      Mullekkin on aika monesti kantautunut nyt korviin toi, että pitäisi pakata kun kahdeksi viikoksi lähtisi. Ainoona ongelmana sanoisin, etten osaa pakata edes sille reissulle. Viikonlopun mökkireissulle saatan pakata kuusi paitaa, joista käytän kahta tai sitten unohdan pakata viikon reissulle enemmät kuin yhdet vaihtoalusvaatteet, ja siellä sitten kylppärissä pyykätäänkin joka ilta... Oon niin huono pakkaamaan.

      Delete
  20. Ompa pirteän värinen matkalaukku! :D itselleni tulisi mieleen pakata mahdollisimman vähän tavaraa ja ostaa mahdollisimman paljon mahdollisesti sitten periltä sen mukaan kun tarvitsee lisää - ottaisi siis vain vaatteita tyyliin muutamalle viikolle mukaan ja ostaisi lisäystä sitten periltä! :) Kaikkea hiuslakkaa, meikkejä yms pikkutavaraa nyt on helppo varmaan ostaa sitten sieltä vieraalta mantereeltakin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä, yksi suurimpia kriteerejä matkalaukulle oli se, että se on pinkki, mieluiten kirkas sellainen - löytyy helposti matkalaukkuhihnalta! :) Totta kai mä yritän ottaa mahdollisimman vähän mukaan, mutta voi olla että loppujen lopuksi pakkaan joko vaan yhden topin ja kahdet housut tai sitten rynttään koko vaatekaapin sisällön matkalaukkuun. Niin vaikeeta tää tämmöinen.

      Delete
  21. On kyllä kivan värinen matkalaukku! Tosi useesti kun on musta laukku, niin sitä saa siinä sitten etsiskellä ihan kivankin kauan...

    http://sentunelamaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! Tykkään ihan hirveesti. :) Meidän harmaita laukkujakin on joutunut etsiskelemään jo niin paljon etten todellakaan halunnut väsyneenä ruveta enää siihen rumbaan!

      Delete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä