Tuesday, July 21, 2015 | 1:39 PM

PARIT RÄPSYT

vaihtariblogi usa kukka valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
vaihtariblogi usa kukka valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
vaihtariblogi usa kesä metsämansikka valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
Heippa!
Mä sain vihdoin ja viimein hankittua jotakin, mistä olen haaveillut jo pitkään, nimittäin kameran. Valitin jo talvella täällä blogin puolella siitä, kuinka paljon haluaisin vaihtaa vanhan kamerani johonkin uudempaan malliin, ehkäpä kokonaan uuteen merkkiinkin.
Olen monta kertaa lainannut mun kaverin Canonin järkkäriä ja suurinosa blogin kuvista onkin sillä otettuja. Kameran helppokäyttöisyyteen ihastuneena päätin, että tuo samainen EOS 600D -malli on se, joka tulee myös multa seuraavan kameran mallina löytymään.
Vaikka mä tiesin, ettei mun vanhemmat tulisi mulle uutta kameraa ostamaan koska "kyllähän toi sun Nikon toimii", kiersin silti kaikenmaailman nettihuutokaupat läpi kissojen ja koirien kanssa etsiessä tuota tiettyä kameramallia, kunnes vihdoin ja viimen löysin sen just mulle sopivan yksilön, joka ei kuitenkaan sijainnut maapallon toisella puolella. 
Ette tiedäkkään, kuinka ylpeä oon, kun sain kerättyä rahat sillä oon tosi huono säästämään mihinkään. Mulla on säästöpurkkina vaan koristeltu Ben&Jerry's purnukka, joten sieltä on aina ollut tosi helppo napata pari euroa suklaalevyyn himon iskiessä, mutta onneksi pidin nyt pääni! 

vaihtariblogi usa kukka valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
vaihtariblogi usa kissa suomi kesä maatiaiskissa lemmikki valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
vaihtariblogi usa hevoen valokuvaaminen canon eos 600d vaihto-oppilas explorius
Heti kun olin saanut tän kameran kotiutettua, sitä piti päästä testailemaan - nyt oon käynyt ottamassa testikuvia ympäri kylää jo kolmen päivän ajan, koska en saa vaan tarpeekseni tästä. Oon rakastunut tähän helppokäyttöisyyteen, kääntyvään näyttöön (se kuulkaas helpottaa aivan järkyttävästi nokkospuskissa kyykkimistä!!) ja kuvien laatuun! Ja eihän näitä kuvia tarvitsisi muokata yhtään kun näistä tulee jo luonnostaan kirkkaita, toisin kuin mun Nikonin kuvista. Apua. Oon vaan niin iloinen nyt tästä, että halusin jakaa tätä teillekkin!

Ja noh, myönnän et mua alkaa pikkuhiljaa jännittää - tai ehkä ennemminkin stressaamaan. Ei se itse lähteminen, se ei tunnu edes ajankohtaselta, mutta se, että milloin saan mun perheen (en selkeesti osaa jättää näitä "missä mun hostperhe kuhnaa" -höpötyksiä pois...). Mullehan sanottiin jo aiemmin, että heinäkuun loppuun mennessä pitäis olla sijoitettu, mutta nyt on jo 21. heinäkuuta? Eka virallinen lähtökin on jo neljän, siis neljän, päivän päästä. 
Jotenkin kuitekin lohduttaa, etten oo yksin tää vaihtariorpo, meitä on erilaisissa wappiryhmissä ihan hirveesti vielä plus sitten nää Cetusan muut oppilaat, jotka tulee vaikkapa Ecuadorista tai Ruotsista.

Eikä tässä nyt loppujenlopuksi edes auta päivittää Cetusan sivuja ja sähköpostia viittäkymmentäkuutta kertaa per päivä, pitäisi vaan etsiä jostain säkillinen kärsivällisyyttä. Mutta kyllä mä nyt jostain sitä revin kun ei oo muutakaan vaihtoehtoa kun odottaa, itseppä olen tähän leikkiin ryhtynyt. 

53 comments:

  1. Kivoja kuvia! Mistä sä oot päätynyt noihin wappiryhmiin? Mä en kuulu yhteenkään, oliskohan mahdollista liittyä? :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Noista Facebookin vaihtariryhmistä, sinne ihmiset on välillä laitellut että tekee ryhmää. Annatko vaikka sun numeron mulle Facessa (Katianna Sivonen), niin lisään sut joihinkin, missä on tilaa? :) Voin vaikka messengerissä kysellä tarkemmin, mimmosin ryhmiin haluut! :)

      Delete
  2. Oon itekki ajatellu uuden kameran ostamista, mutta jotenki en oo saanu sitä aikaseks. Vaikuttaa sun puheiden ja noiden kuvien mukaan tosi hyvältä vaihtoehdolta tuo Canon EOS 600D. Tosi kivan olonen tää sun blogi! :)

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tää on kyllä! Ainakin Gigantista tosin poistunut valikoimasta, kun tilalle on tullut EOS 700D, joka on tää sama kosketusnäytöllä! Kiitos :)

      Delete
  3. Mullakin on ollu Canonin 600D jo useemman vuoden ja aivan ihana kamera on kyllä! :-)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi jes, lisää positiivisia kokemuksia tästä <3

      Delete
  4. Säästäminen oikeesti kannattaa, tuloksena saa itelleen jotain tosi kivaa, kuten sä nyt ton kameran (: Lähetän sulle säkillisen kärsivällisyyttä ton perheen odotteluun, kyllä se sieltä jostain vielä ilmaantuu!

    ReplyDelete
  5. Sulla on tosi kivan olonen ja näkönen blogi. Kuvat on hienoja, mutta vähän suuremman kokosia saisi olla ja voisit yrittää päästä eroon kuvissa olevista kehyksistä.

    http://paula-thewolf.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. En osaa muokata niitä kehyksiä pois... :D ärsyttää itteänikin.

      Delete
  6. Wautsi ihania kuvia ja ihanaa että oot tyytyväinen sun uuteen kameraan ja sait säästettyä! Itselläkin pitäisi ainakin vähintäänkin ostaa uusi objektiivi mutta kameraan mulla ei taida olla varaa koska ulkomaanmatka odottaa:D Kiva postaus♥

    ReplyDelete
  7. Noi reuna ongelmat onki jo sanottu nii mä en valita niistä:) Mutta ömm kiva blogi! Ja kiva postaus !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, sanottiin ne. En vaan osaa muokata niitä poiss :(

      Delete
  8. Tykkään tästä blogin nimestä :) Mua muuten myös kiinnostaisi, että mitä sun uusi kamera sitten maksoi? Ihan hyvässä ajankohdassa oot saanut tuon hankittua, USA:ssa on sitten kivempi räpsiä paremmalla kameralla! Tohon sun reuna ongelmaan, netistä löytyy paljon ohjeita ulkoasun muokkaamiseen. Sieltä mäkin oon aikoinani oppinut :) Esimerkiksi koodikielellä blogi on erinomainen apu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee kiitos! Oon kyllä aatellut muokata sitä, kunhan joskus saisin ne isäntäperhetiedot. Parisataa maksoin tosta kamerasta, kahdesta kameralaukusta, lisäsalamasta ja kaulanauhasta! Ei musta yhtään paha.
      Ja joo, meninkin just tuolta Koodikielellä -blogista kattelemaan, kiitos hirmuisesti, nyt on rumat reunat poissa! <3

      Delete
  9. Mullaki on ollu Canonin 600D pari vuotta ja oon tykänny kovasti! Mut hei, kyllä ne perhetiedot sieltä tulee. Olin vaihtarina 13/14 ja tiedän, että monilla tuli perhetiedot tosi myöhään, jollain vasta elokuussa ja pääsi lähtemään parin päivän varoitusajalla :-D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mäkin tän parin päivän käytön perusteella oon ihan rakastunut! Kyllä mä tiedän että ne sieltä tulee, ärsyttää vaan kun kestää niin kauan. Ja viimevuoden vaihtareistakin osa lähti ihan päivän varoitusajalla, hah.

      Delete
  10. Aivan ihana blogi sulla! Jotenkin niin raikas :-) Sait uuden lukijan! Itsekin tarvis ostaa uus kamera, mutta oon niin kyllästynyt järkkäreiden isoon kokoon et vielä on se oikea kamera hakusessa..

    http://tyylikkaastiulapalla.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos! <3 Uudistin just ulkoasun kokonaan :)
      Olisko puolijärkkäri sit sun seuraava hankinta? Vai onkohan se ees oikea sana.. Kuitenkin se pokkari, jossa on objektiivi!

      Delete
  11. Nää kuvat on kyllä tosi hyvä laatuisia! :)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! Oon itsekkin ihan haltioissani, paljon parempi laatu mitä mun Nikonilla tuli!

      Delete
  12. Ihanan kesäisiä kuvia! :--)

    ReplyDelete
  13. Ihanaa vaihtarivuotta sulle! Mullakin lähtö Meksikoon kahden päivän päästä 26.7 en malta oottaa. :)

    lottameksikossa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ♥ Toivottavasti sun vuodesta Meksikossa tulee kans upea ♥

      Delete
  14. Itekkin oon nyt säästämässä kameraa varten! Ainoo vaan et pitäis säästää kaikkeen muuhunkin "tärkeämpään"

    http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes, mitä kameraa oot ajatellut? :)

      Delete
    2. Nikonin 3200deetä oon katellut, hyvältä näyttää eikä hinta oo niin kova :)

      Delete
    3. Musta jollain mun kaverilla on joskus ollut toi ja hän on tykännyt siitä! :) Loppujen lopuks vaihto kyllä senkin Canoniin muistaakseni.

      Delete
  15. Meillä on poikaystävän kanssa kans kauhee säästökuuri, että saatais mulle ostettua vähän parempi järkkäri jouluksi. :D Ite oon kans sitä mieltä, että Canon on helppokäyttöisempi kuin Nikon, sillä mä en vaan onnistu Nikonilla ollenkaan, kun ihan minkä tahansa Canonin kanssa olen kuin kotona. :D Oot ottanu hienoja kuvia kamerallasi vaikka se onkin ihan uus tuttavuus sulle. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo niin kyllä on! Jotenkin jännä, kun molemmat on kuitenkin suht samanlaisia, niin silti Canonia on vaan helpompi käyttää kun Nikonia. Tai voi olla, että mun kokemukset on ihan pyllyllään sen takia, että mun Nikon oli tosi vanhaa mallia.
      Toivottavasti saatte säästettyä tarpeeksi, jotta saat kivan kameran sinäkin! <3

      Delete
  16. Voi kuinka ihania kesäkuvia! Mulla on Nikonin järkkäri ja oon vasta nyt parin vuoden jälkeen vasta alkanut pikku hiljaa tottumaan siihen.. Ennen sitä mulla oli olympuksen kunnon järkkäri, ja se oli puolestaan niin helppokäyttöinen, että sillä onnistui vaikka vauvakin kuvailemaan :-D Ja ootan niin innolla sun puolesta tota vaihtoon lähtöä, mun mielestä vaihtari blogeja on ihana lukea, kun itellä ei uskallus (eikä rahat, haha :-D) riittäisi siihen!

    Sulla on myös mun blogissa haaste, jos haluat toteuttaa :-)
    http://miramarian.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Joo, tässä on jo iso ero mun Nikonin ja Canonin välillä... :D Oi kiva - kyllä kaikilla nyt uskallusta riittää, jos vaan niin päättää. Rahatilanne tosin voi olla erijuttu, tää on ihan älyttömän kallista hupia kyllä.

      Joo, voishan ton tehdä että tännekkin tulis vähän erilaisempia postauksia! :3

      Delete
  17. Ihania eläimiä <3 Itsekin olen aina haaveillut vaihtoon lähdöstä, mutta ei ole koskaan ollut rahaa sellaiseen tilaisuuteen. :( Ehkä vielä joskus. Pidä hauska reissu, on varmasti ikimuistoinen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olivathan ne joo, etenkin toi kissu tuli vaa kiehäämään muhun! ♥ Pidän pidän, toivottavasti säkin pääset joskus reissaamaan vaikkapa yliopistovaihdon merkeisssä!

      Delete
  18. Voi vitsit ihastuin tähän sun blogin ulkoasuun ja tosi kivoja kuvia täs postaukses :) !

    ReplyDelete
  19. Aivan ihania kuvia! Itsekkin haluaisin joskus tulevaisuudessa monen vuoden päästä vaihtoon mutta saapas nähdä!:) Sun blogin ulkoasu on muuten tosi kiva:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Kannattaa ihmeessä lähteä, jos sulla vaan on mahdollisuus.

      Delete
  20. Ihania nää kuvat ja tää ulkoasukin on ihana! Tykkäsin paljon sun kirjotustyylistä, jotenkin sellanen että kun aloitti ei pystynyt jätämään kesken lukemista! :)

    http://vapaaikuisestii.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  21. kivoja kuvia! Tossa kyseisessä canonissa on muuten tosi kiva "creative automatic / ca " asetus, kannattaa kokeilla :)

    http://nooraarantola.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! ♥ Mäpä meenkin tutkailemaan ohjekirjan kanssa!

      Delete
  22. Tää sun blogi on ihana! Krjotat tosi hyvin ja kivoja kuvia(:
    Tästä pääset mun blogiin:To Unknown

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Erika! <3 Oonkin jo sun blogin lukija. :)

      Delete
  23. Moikka! Mun blogissa olis sulle pienimuotonen haaste :)

    http://thexxxi.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste.html

    ReplyDelete
  24. Sulla on kiva blogi! Sait uuden lukijan :-)

    ReplyDelete
  25. Niin upeita kuvia<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  26. Sulle on haaste mun blogissa, jos et ole vielä toteuttanut sitä! :)
    http://beautifulmindnbody.blogspot.fi

    ReplyDelete
  27. Wau, ihania kuvia! Ymmärrän myös hyvin ton ei host perhettä -tuskailun, itekkin sain sen vasta heinäkuun lopulla vaikka lähden jo 13.8 (tosin via AFS). Kirjotat tosi ihanasti, jään seurailemaan! :)

    http://jenkkipaivakirjat.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  28. Ihania kuvia! Etenkin noi hepat. <3

    ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä