Saturday, November 7, 2015 | 10:13 PM

TRICK OR TREAT?

Heippa!
Tuun nyt abauttirallaa viikon jälkijunassa muiden vaihtareiden halloweenpostauksista, mutta tuskinpa tuo nyt ketään muuta kun mua haittaa.. Ajattelin kuitenkin joka tapauksessa jakaa teille vähän kuvia, mitä otin halloweenina, jotta näkisitte kuinka upeita noi koristelut joissain taloissa oli! 
Mä olin pukeutuneena Liisaksi (Liisa ihmemaassa) ja kävin jopa kahdella karkkikierroksella - ensin hostperheen kanssa ja heti perään - karkkipussukan tyhjentämisen sekä kenkien vaihdon (vaikka korot sopikin mun asuun paremmin kun Converset, kuka oikeasti jaksaa juosta niillä ympäriinsä?) jälkeen - suuntasin uudelle kierrokselle kavereiden kanssa. Ilta huipentui Shanelle korttipelien ääreen, jossa pääsin jopa opettemaan ristiseiskaa tietämättömille jenkeille.
Mulla ei sen kummempia sanottavia ole, annan vaan kuvien puhua puolestaan tällä kertaa. Niin, ja oon tuhonnut jo melkein kaiken mun karkkisaaliista.....


Trick or treat?

20 comments:

  1. onpa hienoja koristeluita!! :) mäkin olin ihan ihmeissäni et täälläkin Halloween on isohko juhla, jos vertaa Suomeen missä sitä ei edes oikein juhlita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä ihmettä, onko? :D En olis koskaan ajatellut, jotenkin mulla on iskostunut päähän ettei halloween olis oikeastaan missään muualla iso juhla kun täällä. Ainakin ensi syksynä on lyhyt lento, jos tahdon lähteä tsekkailemaan Ruotsin halloweentarjontaa!

      Delete
  2. kivoja kuvia ja kiva nähä et millaset ne halloween pirskeet niiku oikeesti on siellä päin maailmaa! :-D (ps. sulla on ihan sika ihana ulkoasu täs blogissa!)

    http://notttwice.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! En tieda millaisia halloweenjuhlia ihmiset jarjesteli, kun mua kiinnosti lahinna vain ilmainen karkki.. :D

      Delete
  3. Tosi ihania kuvia! Sulla on varmasti tosi hauskaa siellä. Kateellinenn ilmoittautuu...(-;
    Bongasin sut demi.fin kautta ja sulla oli niin kiva blogi, joten liityin lukijaksi asti!

    www.theskyefullofstars.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Hauskaa taalla todellakin on, vaikka valilla ottaa paahan, ettei itseaan voi ilmaista niin hyvin, mita haluaisi. Voi apua, ihanaa saada aina uusia lukijoita! <3

      Delete
  4. ompa kivoja koristeita ! olispa suomessaki tollee :-D
    ja mun on pakko sanoa et tää sun ulkoasu on niin ihana !

    anniinx.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tosi paljon Anniina! Ja alapa mitaan, alan varmaan tilailemaan netista kauheat kasat halloweenkoristeita Suomeen, etta saataisiin kans noin upea piha meillekkin.

      Delete
  5. Amerikan halloween on kyllä niiiin omaa luokkaansa! Kolmannen kuvan valo-otukset on ylisöpöjä :3 Tosi kiva toi kello tuolla gadgeteissa. En tiiä, että miks se on niin kiva - se vaan on :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti kylla on! Ja mustakin noi pikkukummitukset ja -kurpitsat on aika hellyyttavia. Kiva etta johonkin iskee tuo kellonaikakin!

      Delete
  6. Tykkään kahdesta ekasta kuvasta eniten, muut on myös tosi kivoja! Vietetään kyllä vähän eri lailla siellä kuin täällä Suomessa :D

    ReplyDelete
  7. Voi vitsi mitä kuvia! Vau! Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan sun blogia :)

    http://dreamerprofessional.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  8. Mageen näköistä! Ihana kun on oikeen kunnolla panostettu! :D

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin oli, harmi vaan etta suurimmassa osassa taloja ei kuitenkaan ollut noin hienoja kamppeita, etta pelkastaan pari halloweenvalot ja kurpitsat.

      Delete
  9. Vau, siellä taidetaan panostaa halloweeniinkin hieman enemmän, kuin täällä Suomessa:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, kuitenkin aika hassua, kun on kuitenkin alunperin Euroopasta!

      Delete
  10. Tosi hienoja kuvia! Noi valot on niin siistejä, ja tuo esille hyvin tunnelmaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos tosi paljon! Mustakin noi tuo sita tunnelmaa aika hyvin esille. :)

      Delete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä