Sunday, June 21, 2015 | 7:27 PM

JÄNNITTÄÄKÖ JO?

Moikka!
Ekat ja vikat cheerkisat ennen vaihtoa on kisattu, juhannukset juhlittu ja nyt voisi vaan ne sijoitustiedot saapua mitä pikimiten. Ihan kohta on jo heinäkuu, mikä tarkoittaa ensimmäisten vaihtareiden lähtöä kohti uutta seikkailuja ja mun 18 -vuotissynttäreitä. Olo on vähintäänkin kuin viisivuotiaalla, sen verran innoissaan sitä päivää odottelen vaikken tosiaan tiedä miksi. Synttärit on vaan aina niin kivoja, kun saa (tai ainakin yritän!) olla huomion keskipisteenä koko pitkän päivän.

1-4. Kisapäivä! Meidän sarjassa kilpaili meidän lisäksi seitsemän joukkuetta ja me tultiin viidensiksi. Mä olen tosi ylpeä mun tytsyistä ja meidän sijoituksesta, joska ollaan kuitenkin vasta jouluna siirrytty tälle tasolle samalla, kun melkein koko joukkue uusiintui!

Tässä lähiaikoina oon kuullut tota otsikon kysymystä lähes kaikkialla, minne mä menen. Mun ikätoverit ei pahemmin kysele mun jännityksestä saatika vaihdosta ollenkaan, mutta vanhemmat henkilöt sitten niidenkin puolesta. Ja ei siinä mitään, rakastan puhua tästä mutta joskus kyllästyttää kertoa aina ne samat asiat, kun mitään uutta ei ole tapahtunut. 
Ja jännittääkö mua? Ei. En osaa vielä jotenkin sisäistää tätä, että olen oikeasti lähdössä. Tuntuu, että on viime kesä, olen just hakenut vaihtoon ja nyt alkaisi se paperisota ja malttamaton odottelu. Mun päähän ei vaan millään mahdu se ajatus, että olen jo käynyt nuo vaiheet läpi ja että seuraavana vuorossa on matkalaukkujen (joita en vieläkään omista...) pakkaus ja lento kohti Nyciä. 

1. Kisamatkalla bussin naposteltavat! 2. Kesän ekat lenkit shortseissa, check! 3. Ajettiin yksi yö tunti etsien kivaa paikkaa, josta näkisi tosi hyvin auringonnousun. 4. Kaikki, ketkä tuntee mua edes pikkasen, tietää ihan varmasti kuinka heikkona mä olen mansikoihin, kirsikoihin, vesimeloniin ja kirsikkatomaatteihin! Ja etenkin nyt kesällä, kun niitä saa kaikenmaailman pikkukojuista ympäriinsä, ai että nam!

Taas olen istunut tunteja tässä koneella, välillä Gossip Girliä katsellen, kavereille jutellen tai Expon papereita lukien. Koin aiemmin kauhean paniikin siitä, että mun viisumihaastattelu on alle viikon päästä eikä mun viisumihakemus ole vielä valmis. Minä ja deadlinet, maailman huonoin yhdistelmä! Toisaalta multa puuttuu enää ymmärtääkseni vaan valokuva, että voiton puolella kuitenkin ollaan. On muuten ihan kauhean pitkä hakemus, jossa kysellään olenko mä terroristi.. 
Mä voisin nyt lopetella, kello on jo puoli kuusi. Ehkä soittelen taas päivemmällä Exploriukselle kysyäkseni että onko mun sijoituksesta kuulunut mitään.. Turhauttavaa tämmönen odottelu.
Ja mun pitikin kysäistä, kiinnostaisko ketään nähdä puhelinkuvapostauksia (nyt kun sain palautettua äipälle sen puhelimen ja sain itselleni oman..) mun elämästä Suomessa?

24 comments:

 1. mä oon aina haaveillut vaihtovuodesta, mutta koska lukio jäi mun osalta kesken, en sitä pystynyt toteuttamaan. Hyvää tulevaa vuotta sulle, ota kaikki irti siitä ajasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, tosi harmi ettet sitten koskaan päässyt toteuttamaan tätä unelmaasi.. :/ Otan, ihan sunkin puolesta! Kiitos :)

   Delete
 2. Vaihtovuosi olis varmaan tosi hieno kokemus. Itse en kuitenkaan uskalla lähteä kotoa pois toiseen maahan yksin. Toivottavasti sulle tulee hyvä vuosi ja saat kokee paljon uutta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin uskon tän olevan han mahtava kokemus! Muakin arastaa vähän kotoa lähteminen vuodeksi kun pisin aika, mitä oon ollut poissa kotoa on ollut ripari. Mä toivon samoja juttuja, hyvää kesää sulle! :)

   Delete
 3. Ihan kiva blogi vaikken yleensä vaihtariblogeista pidäkään. Muuten jees mut ulkoasuun vois panostaa enemmän!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oon ihan surkea näiden muokkausjuttujen kanssa, siksi blogin ulkoasu on nyt jäänyt tämmöseksi.. :D

   Delete
 4. Hyvää vaihtovuotta! :) Nauti sun vuodesta täysillä!

  ❀Cinderella Days❀

  ReplyDelete
 5. Hahah, munkin yksi vaihtoon lähtevä kaveri juuri kertoi noista viisumihakemuksen ihanista kysymyksistä.. :D Pidä hauska vuosi ja ota kaikki irti!
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah joo, noi on kyllä ihan outoja! :D Ei sun kaveri sattuis kans kirjottamaan blogia? :) Pidän, kiitos! <3

   Delete
 6. Hyvää vaihtovuotta sulle! Ja pidä hauskaa :) Tosi kiva tää postaus ja ihanan simppeli ulkoasu

  ReplyDelete
 7. Tosi kiva postaus! Ja kuin siistiä, ihanaa vaihtovuotta sulle! :)

  ReplyDelete
 8. Ihana postaus! Tykkään näistä kännykkäkuvista tosi paljon! :) Apuaa mäkin haluan vaihtoon. Oon vaan jo ihan liian vanha siihen.. Hauskaa ja antoisaa vaihtarivuotta! :)

  http://lifewithsallas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei jes, oot eka joka sanoi jotakin noihin kännykkäkuviin liittyen, hali siitä! :D Ainahan sä voit kokeilla yliopistovaihtoa, mutta jos se ei nappaa niin mä voin viettää sunkin puolesta siellä hauskaa! :p Kiitos! :)

   Delete
 9. Ihana blogi sulla! Lähen itekki nyt elokuussa vuodeks jenkkeihin Michiganiin :) Kirjotan siit blogii jos kiinnostaa lueskella! sofiaintheusa.blogspot.fi Hyvää vaihtovuotta sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Sofia! Tosi kiva et sä oot saanut jo sijoituksen, mä rupeen sun lukijaksi kans! Samoin sulle <3

   Delete
 10. Mielenkiintoinen blogi! Jään seurailemaan sun vaihtarielämää innolla :-)

  ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä