Monday, August 17, 2015 | 3:33 PM

NEW YORK

usa, usa flag, america, united states of america, new york, nyc
new york, nyc, america, usa, united states of america, usa flag, times square
usa, united states of america, america, macys, birds, new york, nyc, shopping
john lennon, memorial, strawberry fields, central park, imagine, new york, nyc, usa, united states of america, america
usa, united states of america, new york, nyc, memorial, freedom tower, wtc towers, 9/11v
Nyt on New York nähty, kirjoittelen tätä postausta hostperheessä mun sängyllä istuen (saavuin viimeyönä). Olin ajatellut New Yorkin olevan sen kaiken hehkutuksen perusteella aivan superupea ja kyllähän se nyt upea oli, muttei ihan niin sen kaiken hehkutuksen arvoinen. Tykkäsin kuitenkin tosi paljon ja varmasti tuun vielä joskus sinne palaamaan. 
Meillä oli Expon järjestämiä tapaamisia aamusta, kiertoajeluja Manhattanilla ja vapaa-aikaa, jolloin pääsi vaikkapa käymään Top of the Rockissa tai eksymään kolmikerroksiseen Times Squarin Vicoria's Secretiin (en eksynyt!!)

Mulla oli huonetovereina norjalainen ja tanskalainen tyttö eli vaikka liikuin pääasiassa kolmen muun Suomitytön kanssa, pääsi englantia silti puhumaan ihan kiitettävästi. Toinen mun huonekavereista, Rebecca, on sijoitettu Palo Altoon Kaliforniaan ja toivoi, että me voitaisiin nähdä hänen kanssaan vielä tän vuoden aikana, kun ei meidän välillä ole mitään ihan ylitsepääsemättömiä maileja

Huomenna mun pitää mennä käymään koululla ensimmäistä kertaa, mulla on kuulemma jonkinnäköinen kielikoe ja mun pitäsi valita myös ne kurssit, mitä haluan täällä opiskella. Koulu itsessään alkaa jo keskiviikkona ja se on vähän jännittävää.

9 comments:

 1. Heippa, mulla on sulle haaste: http://veradventures.blogspot.hk/2015/08/blogihaastevastaukset.html ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, en ollutkaan huomannut! Pitää varmaan toteutella tässä jokunen päivä, vaikutti kivoilta noi sun keksimät kysymykset! :) Oon muuten ihan koukussa sun blogiin vaikka oonkin huono kommentoija (koska yleensä luen sitä puhelimella kun koneen avaaminen on tuskallinen prosessi). <3

   Delete
 2. Nyt tuli entistä kovempi hinku päästä tsekkaamaan NY joskus, kun kovin usein olen saanut sen kuulla olevan ei-niin-ylitsepääsemättömän-upea :D Kuvat ja leffat/sarjat tottakai antaa ihan huikean kuvan koko paikasta, niin olisi tosi siistiä päästä kokemaan se ihan livenä omana itsenään :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se NYC upea on, mutta ei se oikeasti ole sellanen että koko ajan kuljetaan monttu avoinna sen upouden takia. Keltasia takseja, järjettömän korkeita rakennuksia ja liikaa ihmisiä. Ehkä enemmällä vapaa-ajalla olisi saanut enemmän irtikin, vaikka olihan toi kolme tuntia jo paljon kiertoajelujen lisäksi.

   Delete
 3. Nyt kyl iski kateus ko selailin sun blogia! keep going up girl!

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  ReplyDelete
 4. Mä olin kesällä New Yorkissa ja rakastuin kyllä kaupunkiin! Haaveilen jopa sinne muutosta :-))

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  ReplyDelete
 5. Vau upeita kuvia! Jään innolla seurailemaan sun blogia. :-)


  18-vuotta / Espanjan Fuengirola
  palmujenmaassa.blogspot.fi

  ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä