Monday, December 28, 2015 | 1:44 AM

CHRISTMAS LIGHTS

Äiti ja  isi - lähtekääpä vähän jouluvalo-ostoksille, meikäläinen ei enää tyydy kuistin ja parin katjan koristeluun näiden valojen jälkeen, tästä lähtien tähdätään tämmöisiin! ;)

8 comments:

 1. Voi vaude nää on kyllä ihan kun kaikissa jenkkisarjoissa! :D Ihanaa! Muutenkin tosi mielenkiintonen ja ihana blogi sulla!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kylla aikalailla just sellaisia, mita jenkkisarjoissa ja -leffoissa on tottunut nakemaan! Tietty joukkoon mahtu kans sellaisia taloja, joissa ei ollut yhtaan koristeita tai oli vaan yhdet jouluvalot ikkunanpielissa. Kiitos tosi paljon, piristi paljon iltaa toi kommentti! :)

   Delete
 2. On kyllä niin amerikkalaisen näköstä :D mie tykkään kyllä täällä Suomessa ihan perinteisistä valoista, koska jos on liikaa valoja, niin se näyttää hassulta, kun muilla on hillityt valot :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on totta, suurimmalla osalla noista naapuritaloista oli kuitenkin kans ihan jattimaiset valot, mutta esimerkiksi tolla ihan ekan kuvan talolla, naapureilla oli vaan yhdet jouluvalot tai ei valoja ollenkaan.

   Delete
 3. Blogisi tulee pääsemään lähipäivinä tekemääni Linkkaa blogisi! -top 3 blogit -postaukseen. :) Pyydänkin siis lupaa käyttää siinä kuvaa blogisi bannerista ja ehkä myös muutamia kuvia blogistasi?

  ReplyDelete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä