Wednesday, December 16, 2015 | 4:08 PM

THANKSGIVING BREAK | GRAND CANYON

Heippa!
Muhun on iskenyt maailman suurin laiskuus oman Suomiläppärin käyttöön liittyen. En vaan millään jaksa avata sitä isoa, ylikuumenevaa ja hurisevaa erittäin suurella tarramäärällä koristeltua konetta, kun koulun läppäriä tulee kuitenkin käytettyä arkena ihan päivittäin - eikä se ylikuumene kolmen sekunnin käytön jälkeen ja kun tämähän on kans ihan hissukseen vaikka kuinka kauan näpyttelisi. Niin, ja nyt kun mun kaveri näytti miten saan tähän koneelle ääkköset käyttöön, niin mihis sitä nyt omaa konetta turvallisella Suominäppiksellä varustettuna tarvisi?
Syytän kans tätä jättimäistä laiskuutta siitä, etta viimeisestä postauksesta on päivää vailla kuukausi aikaa. Jaiks. Mun piti kirjoitella jo heti kotiin palattua Thanksgiving breakin reissusta ja olihan mulla tarkoituskin höpöttää itsenäisyyspäivästäkin mutta... Vähän on jäänyt nämä, vaikka ideoita on ollut.
Kuitenkaan, hätä ei ole vielä tämän näköinen, sillä tästä lähtee nyt käyntiin kolmeosainen Thanksgiving break postaussarja, jossa reissataan mun Thanksgiving break uudestaan kuvien muodossa läpi!







Kuten mun blogin fiksuimmat lukijat varmaan jo älysivätkin, tämän kuvapostaussarjan ensimmäisessä osassa seikkaillaan Grand Canyonille, joka oli meidän Thanksgiving reissun ensimmäinen stoppi - eikä sinnekkään ajanut kun "vaan" 11 tuntia.. Kyllähän siinä nätisti koko päivä vierähti istuen, mutta puhelimen ihan ookoosti toimiva netti, Netflix ja kuulokkeet sai mun osalta reissun vierähtämään tosi nopeaan.
Saavuttiin hotellille myöhään illalla, joten siinä vaiheessa ei enää huvittanut lähteä tutkimaan hotellin uima-allastarjontaa, vaan ainoana kiinnostuksen kohteena oli pehmeä sänky ja reissu Höyhensaarille.


Aamulla meillä oli kuitenkin suuntana itse Grand Canyon National Park, joka sijaitsi vaan parin minuutin automatkan päässä meidän hotellista. Matkalla tuli nähtyä parit peurat ja voisin jopa uskaltaa sanoa, että havupuin koristellut maisemat ajoreitin varrella muistutti kyllä Suomea!
Mä olin nähnyt jo etukäteen paljon kuvia Grand Canyonista ja tiesin siis pääpiirteittäin, mitä odottaa - jättimäisen isoa kuoppaa, jonka ympärillä, sisällä ja yläpuolella parveilee aivan liikaa mun kaltaisia turisteja, jotka räpsii kuvia jopa pienistä lumikinoksista (se oli muuten Suomitytölle suuri ilon hetki, otin tosiaan kuvan mun jaloista, kun seison minikokoisessa lumihangessa..). Olin kuitenkin kaikesta jo valmiiksi kerätystä tiedosta ja tuijotellusta kuvamateriaalista huolimatta ihan ällikällä lyöty ja kamera kyllä räpsyi noiden kahden Grand Canyon -päivän aikana ihan kiitettävästi.
Käveltiin porukalla asfaltoitua kävelyreittiä läpi parkkipaikalta Bright Angel Trailheadille, jota lähdettiin dadin ja nuoremman hveljen kanssa kulkemaan alaspäin ihan vaan nähdäksemme niitä ihan mielettömän upeita maisemia! Päätin siinä jäistä polkua pitkin kävellessä, että joku päivä palaan vielä takaisin Grand Canyonille ja patikoin ihan alas asti tuota samaista Bright Angel Trailheadia - sinne, missä virtaa hämmentävästi osittain punainen ja osittain vihreä Colorado River.

Koitan nyt tässä piakoin, varmaan viikonloppuna, jaksaa avata oman hitaan koneeni ja muokata viimeisen stopin kuvat, jotka on edelleen mun kameran muistikortilla. Mulla on myös tosi paljon videomateriaalia reissusta, mutta en ole yhtään varma, osaanko sittenkään suoriutua niinkin haastavasta tehtävästä kun videon muokkaaminen... 

22 comments:

  1. Sairaan upeita kuvia ja mielettömän kauniita maisemia! Tsemppiä sen videon editointiin, haluan ehdottomasti nähdä sen. :--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Jospa nyt joululomalla saisin voimia avata oman koneen ja alkaa kokeilemaan tota editointia. :)

      Delete
  2. Ihan super hienoja kuvia! Tollasissa maisemissa ei kyllä sais kuvia tarpeeksi. :-) Vaikuttaa tosi kivalta tämä sun blogi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Kylla siella kamera rapsyi aika nopeaan tahtiin.

      Delete
  3. Aivan upeissa maisemissa oot ollut ja kivoja kuvia napsinut! :) Muutenkin tosi kivan oloinen blogi sulla :)

    fiiaelina.blogspot.fi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kieltamatta maisemat oli upeita! Kiitos paljon. :)

      Delete
  4. Uuu miten upeita kuvia!! *_* <3 Tosi kauniit maisemat!

    ReplyDelete
  5. Makeet maisemat :) Kumpa itsekkin pääsisi joskus tuollaisia katsomaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kylla! Siita vaan varailemaan lentoja Arizonaan 8)

      Delete
  6. Kommentoinkin jo Demin puolella! Mutta halusin heittää kommentin ihan tännekin :) Ihania kuvia sulla täällä! <3

    ♥:llä HENNA M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon, erityisesti lukijaksi jaamisesta! :)

      Delete
  7. Upeat maisemat ja hyvin oot saanut ne kuviin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Jenni! Haluaisin kylla tuonne takas, tuntuu etta kuvia on aivan liian vahan.

      Delete
  8. Niin upeat maisemat! Oon niin kade. Tahtoisin itsekin päästä tonne. Ehkä vielä jonain päivänä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kylla tuolla noi maisemat veti aika hiljakseksi. Kannattaa ehdottomasti, jos sulla vaan on mahdollisuutta.

      Delete
  9. Wau, oon niin kateellinen myös :D Grand Canyon on kyllä omalla listallani ehdottomasti yksi mustmust-juttu tässä elämässä!
    Hyvää joulua sinne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa ehdottomasti kayda, jos on minkaanlaisia mahdollisuuksia. Oli sen verran upea paikka. :-) Samoin sinne!

      Delete
  10. Voi että miten mahtavia kuvia! Mahtoi olla livenä vielä upeampi paikka :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kieltamatta livena salpas hengityksen aika nopsaan. :-)

      Delete
  11. Vau mitkä maisemat! Itelläkin on kova matkakuume ja hinku päästä pois suomesta. Oon saanut matkarahat kasaan ja ideana olisi suunnata poikaystävän kanssa toukokuussa ulkomaille jonnekin lämpimään! En malta odottaa! Sitten kun palataan niin on vuorossa suomen kesä, not bad at all. Hyvää joulua sulle<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ootteks paattanyt jo lomakohdetta? :) Tanne on suht kallis varmaan matkustaa, mutta taallakin pitaisi olla saat kohdillaan toukokuussa. :)

      Delete

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä